Hvad koster en tømrer i timen? Se timeløn, priser og få tilbud

En tømrer kan udføre meget forskelligt arbejde både udenfor og inde i bygninger og huse. Mange tømrer kan også lave møbler, de opsætter køkkener og kan bygge både tilbygninger, træterrasser og garager. En tømrer kan være en god investering, hvis man ønsker et professionelt udført arbejde, som er holdbart og uden fejl og mangler.

Hvad koster en tømrer?

I tømrerfaget varierer priserne ligesom i mange andre håndværkerfag. Der kan derfor være stor variation i de tilbud, man får alt efter, hvilken tømrer man henvender sig til, hvor i landet tømrerne befinder sig samt hvor stor efterspørgslen er på den pågældende.

Timeprisen varierer mellem 300-600 kr. i timen plus moms. Prisen dækker som oftest; tømrernes arbejdsskadeforsikring, udgifter til værktøj og forsikring heraf, administrative omkostninger, firmabil samt udgifter til markedsføring, salgsarbejde mm.

Mange tømrer ønsker at sætte en fast pris inden arbejdet starter. Det kan også være en fordel for dig, da der derved ikke vil komme nogle ubehagelige overraskelser i forhold til priser, hvis timesatsen bliver højere end først forventet. En god tommelfingerregel inden for mange ting, man bruger penge på, er, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Så det betaler sig ikke altid at vælge det bedste tilbud. Vælg i stedet det tilbud, der giver dig mest for pengene.

Forstå konceptet på 60 sekunder:

Fordele ved at indhente flere tilbud

Der kan være flere fordele ved at indhente flere tilbud fra forskellige tømrere og tømrerfirmaer. Priserne kan variere, det kan arbejdsindsatsen og kvalifikationerne også, og dertil også det tidsmæssige på projektet.

Få lavere pris ved at indhente flere tilbud

Når man indhenter flere tilbud selv eller benytter sig af den gode service hos 3byggetilbud.dk, hvor man får tilsendt 3 uforpligtende tilbud fra forskellige tømrere i nærheden, vil man ofte se, at prisen vil varierer. Det, der er det smarte ved, at man indhenter mere end bare ét tilbud fra én tømrer eller ét firma, er, at man kan sammenligne priserne, de kvalifikationer og det arbejde, man får for sine penge. På den måde kan man nemmere finde frem til en god pris på det arbejde, man ønsker udført. Selvom pris og kvalitet ofte hænger sammen er det ikke nødvendigvis det samme som, at det allerdyreste altid vil være det bedste.

Undersøg markedet inden du siger ja til et tilbud

Lidt i forlængelse af ovenstående afsnit kommer dette med, at det er en god idé at undersøge markedet inden, man takker ja til et tilbud. Ved at indhente flere tilbud fra forskellige tømrer har man allerede undersøgt, hvad man kan få for hvilke penge. Dertil kan det være en god idé at læse om de forskellige tømrer, man indhenter eller får tilsendt tilbud fra, da man derved kan få mere viden omkring, hvad den pågældende tømrer eller virksomhed kan.

Få en fast pris på opgaven

Som før nævnt kan man ofte få en fast pris på det tømrerarbejde, man ønsker udført. Mange tømrer nævner det selv, og ellers kan det være en fordel for dig at nævne og forsøge at få en fast pris i hus, inden arbejdet starter. Der kan selvfølgelig både være fordele og ulemper ved denne prissætning, men det kan give en sikkerhed om, at man ikke vil få en overraskende regning efter arbejdets udførsel, hvis fx timesatsen har været for lav i forhold til, hvor hurtigt arbejdet er skredet frem.

Typiske arbejdsopgaver for en tømrer 

En tømrer fungerer ofte lidt som en altmuligmand, der kan klare mange forskellige typer arbejdsopgaver. De kan arbejde både ude og inde i huset. En tommelfingerregel er, at hvis man skal have udført arbejde, der indebærer tørt materiale såsom træ, så er det en tømrer, du skal have fat i. De typiske arbejdsopgaver en tømrer blandt andet kan udføre er:

  • Tagarbejde
  • Gulvlægning
  • Isættelse af nye døre og vinduer
  • Opbygning af træterrasser
  • Udførelse af tilbygninger og garager
  • Opsætning mm. af køkkener

Ofte har en tømrer flere kvalifikationer i ærmet, og uanset om man ønsker hjælp til små eller store arbejdsopgaver i hjemmet i tørt materiale, kan det være en stor fordel at få arbejdet udført af en tømrer eller få rådført sig med en, der kan sørge for at arbejdet bliver udført uden fejl og mangler. Det vil gøre resultatet pænere og mere holdbart, og det kan i sidste ende spare husstanden for mange penge, når arbejdet bliver udført korrekt.

Hvad koster en tømrer i timen?

Timeprisen for en tømrer afhænger af, hvem man kontakter, geografi og efterspørgsel og den varierer mellem 300-600 kr i timen. Ofte kan eller vil du få et tilbud på en fast pris på arbejdsopgaven.

Hvilke arbejdsopgaver kan en tømrer udføre?

En tømrer kan udføre mange forskellige arbejdsopgaver alt fra vinduesudskiftning, til tagarbejde, køkkenopsætning og tilbygningsarbejde. En tømrer står ofte for arbejdsopgaver med tørt materiale.

Kan man lave tømrerarbejde selv?

Har man hænderne rigtigt skruet på, kan man godt selv udføre nogle af de typiske arbejdsopgaver en tømrer ofte er behjælpelig med. Det kan dog være en god investering at få udført arbejdet professionelt.

Boligmesteren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.