Hvad koster en håndværker i timen? Se priser og få tilbud

Find den bedste håndværker til dit projekt. Få 3 tilbud, og find den bedste pris.

Der findes flere typer af håndværkere, der alle er specialiseret i forskellige fag. Der er blandt andet tømrere, murere, snedkere, VVS’ere, elektrikere og malere. De kan alle noget forskelligt, og skal man bygge nyt eller lave en komplet renovering af en hel bolig, kan man ikke undgå at skulle have fat i en af hver, som kan komme og udføre deres speciale.

Hvad koster en håndværker?

De forskellige typer håndværkere, der findes, udfører også forskellige arbejdsopgaver, der kræver noget forskelligt af dem. Priserne for håndværkere varierer derfor også en del. De varierer alt efter, hvilken typen håndværk der skal udføres, hvor det skal udføres geografisk, og hvor stor efterspørgslen er på deres håndværk.

Typisk ligger timepriserne mellem 200-600 kr. ekskl. eller inkl. moms, men man kan også i nogle tilfælde få en totalentreprise på et projekt eller en række af håndværkere. Det er derfor meget afhængigt af projektet i forhold til, hvad prisen for håndværkere bliver.

Indhent gratis 3 tilbud fra håndværkere her

Få 3 gratis tilbud på håndværksopgave

Vi samarbejder med 3byggetilbud, og tilbyder dig 3 gratis tilbud på håndværksopgave – få svar indenfor 24 timer fra kompetente håndværkere nær dig.

Forstå konceptet på 60 sekunder:

Skal du bygge nyt eller renovere, kan du selv surfe og researche på nettet for at finde frem til håndværkere og indhente priser. Vil du gerne spare dig selv for at bruge tid og energi på den proces, eller er du bare usikker på, hvem og hvad du egentlig har brug for, kan du nemt og enkelt gå ind på 3byggetilbud.dk og få 3 gratis tilbud sendt din vej. Det eneste du skal gøre er, at lave en beskrivelse af den pågældende opgave, evt. vedhæfte nogle billeder og til sidst udfylde dine egne kontaktinformationer. 3byggetilbud.dk vil derefter sørge for gratis at indhente 3 uforpligtende tilbud fra håndværkere nær dig. De kan fremskaffe tilbud fra en maler, VVS-mand, elektriker, murer, tømrer, snedker mm., så du kan få hjælp til hvilket som helst projekt.

Fordele ved at indhente flere tilbud

Der er flere fordele ved at indhente flere tilbud. Det vil i langt de fleste tilfælde kun komme dig til gode, især hvis du vælger at benytte dig af den gode, hurtige og nemme service hos 3byggetilbud.dk, der kan klare indhentningen af tilbud for dig. Læs mere om fordelene herunder.

Få lavere pris ved at indhente flere tilbud

Når man indhenter flere tilbud, er der større chance for at finde et tilbud til en lavere og bedre pris. Du kan nemlig nemt få sammenlignet de forskellige priser og den arbejdskraft og de kvalifikationer, du vil få for pengene. Det betyder, at du ofte vil kunne få en meget bedre pris, der både passer til dit behov og budget.

Få en fast pris på opgaven

Man kan i nogle tilfælde også få en fast pris på hele opgaven. Det kan i mange tilfælde være en fordel, da bygge- og renoveringsprojekter indimellem trækker ud, så betaler man timepris kan det hurtigt blive dyrere, end man havde regnet med. Dette slipper man for, hvis man får den samlede pris på opgaven allerede inden start. Der kan også være stor forskel på de faste priser, så indhent også gerne flere tilbud ved denne løsning.

Prisen ved forskellige håndværksfag

Der kræves forskelligt af håndværkerne, der udfører de forskellige håndværksfag, også alt efter hvad arbejdsopgaven går ud på. Derfor kan priserne være meget varierende både i samme fag, men også på tværs af håndværksfagene. Er man i tvivl om, hvem man skal henvende sig til, kan man læse lidt om, hvad de typiske arbejdsopgaver er for håndværkerne herunder.

Typiske arbejdsopgaver for en tømrer 

En tømrer kan hjælpe med mange forskellige arbejdsopgaver både inde og ude. De fungerer lidt som altmuligmænd, der arbejder med det meste inden for tørt materiale. Deres typiske arbejdsopgaver er blandt andet: Tagarbejde, gulvlægning, udskiftning af døre og vinduer, opbygning af træterrasser, tilbygninger og garager og opsætning af køkkener. Læs mere i vores artikel “Hvad koster en tømrer i timen?” om tømrerfaget.

Typiske arbejdsopgaver for en snedker

En snedker arbejder primært i træ og kan restaurere og lave møbler, designe og snedkerere køkkener. De har sans for detaljen og arbejder helt ned i centimeterne. Læs mere om snedkere i vores artikel “Hvad koster en snedker i timen?”.

Typiske arbejdsopgaver for en murer

En murer er også en håndværker, der kan udføre arbejdsopgave inde og udendøre. De kan hjælpe med gulve, vægge og tag, og deres arbejdsopgaver er typisk: Lægge fliser eller klinker, opbygning af vægge, mure og nye huse, pudse vægge og facader op, lægge tagsten og renovere og udbedre skader i bygningskonstruktioner. En murer kan også hjælpe dig med at vådrumssikre i fx badeværelset. Få mere info i vores artikel “Hvad koster en murer i timen?” om murer, og hvilket arbejde de kan udføre for dig.

Typiske arbejdsopgaver for en elektriker

En elektriker vil du altid få brug for, hvis der skal laves el i din bolig. Der er nemlig meget el-arbejde, der er ulovligt at lave selv. Ofte er det el-arbejdet, der skal udføres først, hvis det skal køre inde i væggene, så det er en god idé at få en elektriker ind over projektet fra start. Elektrikere kan fræse el ind i vægge og hjælpe dig med nye elinstallationer rundt omkring i boligen.

Hvilken håndværker kan lave hvad?

Håndværkere kan udføre forskellige arbejdsopgaver. Er du i tvivl om, hvem du skal henvende dig til, kan du læse om håndværksfagene eller lade 3byggetilbud.dk indhente tilbuddene for dig.

Hvad koster en håndværker?

Prisen for en håndværker varierer alt efter projektets størrelse, hvilken type håndværker samt hvor i landet arbejdet skal udføres. Dertil kan efterspørgslen efter håndværket påvirke prisen.

Kan man selv lave håndværksmæssige opgaver derhjemme?

Der er flere håndværksmæssige opgaver, man selv kan gå i gang med derhjemme, men nogle opgaver kræver professionel udførsel eller vejledning. Rådfør dig altid med en professionel inden projektets start.

Boligmesteren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere