Afmontering af gaskomfur | Hvad koster det? (Læs reglerne her)

I denne artikel kan du blive klogere på afmontering af et gaskomfur. Vi kan allerede nu afsløre, at det kræver en autoriseret VVS’er, da opgaver vedrørende gaskomfurer kræver en mere specialiseret viden. 

Du skal altså gerne tænke over, om du har råd til at betale håndværkerens pris inkl. moms, før du beslutter dig for at afmontere dit nuværende gaskomfur. Heldigvis guider vi dig også til, hvordan du finder det bedste tilbud på afmonteringen, så prisen ikke bliver uoverskuelig.

Hvad er prisen for afmontering af gaskomfur?

Det er lidt svært at tale om priser i forhold til afmontering af et gaskomfur, da prisen skifter, alt efter hvem du får til at udføre arbejdet og hvor længe de er om det. Du kan få en ide om prisen ved at udregne, hvad en vvs installatør nær dig tager i startpris og timepris. Arbejdet burde ikke tage meget mere end et par timer.

Hvis du regner med at skulle have installeret et nyt komfur (gas eller andet) efterfølgende, kan du med fordel vente med at få VVS’eren forbi til det nye komfur er kommet hjem. På den måde kan begge dele klares i samme omgang, frem for at du skal betale din håndværker for at komme ud en gang til på et senere tidspunkt.

Få 3 gratis tilbud på afmontering af gaskomfur

Vi samarbejder med 3byggetilbud, og tilbyder dig 3 gratis tilbud på afmontering af gaskomfur – få svar indenfor 24 timer fra kompetente håndværkere nær dig.

Forstå konceptet på 60 sekunder:

Indhent 3 tilbud til afmontering af gaskomfur

For at få den bedste pris på afmonteringen af dit gaskomfur, skal du gerne sammenligne et par tilbud fra forskellige forhandlere. Du behøver dog ikke at spilde tiden ved selv at skrive ud til flere virksomheder, da du i stedet kan benytte dig af 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre er at beskrive opgaven og indsende den via hjemmesiden. Herefter vil 3byggetilbud.dk selv finde frem til, hvilke af deres leverandører der bedst kan løse opgaven for dig, hvorefter du modtager tre uforpligtende tilbud i forbindelse med projektet.

Du vælger selv, om du vil sige ja til et af tilbuddene – du er altså ikke forpligtet til at gå med en af de foreslåede leverandører, hvis du ikke er tilfreds med prisen, virksomheden, deres løsningsforslag e.l. 

En klar fordel ved at få hjælp til at finde de bedste tilbud hos 3byggetilbud.dk er, at du er dækket af en gratis entreprisegaranti, hvis du vælger et af deres tilbud. Du vil altså være dækket for op til 35.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med det udførte arbejde. Der er dog kun en minimal risiko for, at det sker, da 3byggetilbud kun handler med autoriserede virksomheder og er gode til at finde de rette personer til opgaven.

Afmontering af gaskomfur må IKKE gøres selv

Det er ikke sådan lige til at arbejde med gas, da mange ting kan gå galt, hvis ikke installationen er udført korrekt. Af den grund må du heller ikke udføre montering eller afmontering af et gaskomfur selv. Opgaven skal altså varetages af en autoriseret VVS installatør. Dette gælder, uanset om du blot skal foretage en udskiftning af to gaskomfur, om du skal fjerne tilslutningen eller opsætte en ny tilslutning.

Derfor skal du vælge et gaskomfur

Selvom installation og afmontering af et gaskomfur kræver lidt mere end med andre komfurer, så er de nu stadig investeringen værd. Du skal altså ikke lade dig afskrække fuldstændig. En af fordelene ved at vælge et gaskomfur er, at du hurtigt får varme på komfuret. Du skal altså ikke vente alt for længe, før du kan begynde at tilberede dine fødevarer. Madlavningen bliver generelt mere effektiv med et gaskomfur. 

Hvad koster det at afmontere et gaskomfur?

Prisen på afmontering af gaskomfur skifter, alt efter hvilket firma du bestiller til at komme ud og klare opgaven. Du kan få en fornemmelse for prisen ved at udregne start- og timepris for et firma.

Må jeg foretage afmontering af et gaskomfur selv?

Nej, du må ikke foretage afmontering af dit gaskomfur selv. Det skyldes, at installationer med gas kræver autorisation, da meget kan gå alvorligt galt ved en forkert installation.

Hvordan finder jeg det bedste tilbud til afmontering af et gaskomfur?

Du finder det bedste tilbud til afmontering af dit gaskomfur ved at klikke ind på hjemmesiden 3byggetilbud.dk. Her får du tre uforpligtende tilbud med udgangspunkt i din specifikke opgave.

Boligmesteren

Boligmesteren.dk er en samling af byggeeksperter og gør det selv entusiaster. Vi samler dygtige folks viden her på siden, og gør det let tilgængeligt for dig, der skal bygge nyt eller renovere. 

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere